Du kan sluta röka med dessa tips


Din familj önskar att du slutar röka. Din läkare säger att om du inte gör det kan du få allvarliga hälsokonsekvenser. Ditt försäkringsbolag kan till och med erbjuda dig rabatt för att sluta. Så vad håller dig tillbaka? Gör det här och följ den här artikelns råd om att sluta vana och gå vidare.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer sannolikt.

TIPS! Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Alla människor har olika sätt att få uppgifter som uppnåtts. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Siktmål

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

TIPS! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Att kyla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få hjälpmedel för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Alltför många försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder. Kom ihåg varför du vill sluta, och påminna dig ofta.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

TIPS! Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytebehandlingar, t.ex. fläckar, sprayer, inhalatorer eller gummi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och påfrestning.

Du kan nu känna sig bättre beredd att börja sparka denna vana. Att avsluta kommer att göra dig friskare, lyckligare och förlänga ditt liv med många år. Du kan använda pengarna du sparar för att köpa din familj något trevligt för att stödja dig.Source link