Du kan sluta röka med dessa tips


Att sluta röka kräver viss allvarlig motivation. Det finns en myriad av fördelar som väntar på att bli hade om du sparkar din rökning vana. Att välja ett par av dessa fördelar som motiverande faktorer bör räcka för att hålla dig i gång när saker blir tuffa. Skydda din hälsa och familjens hälsa, spara massor av pengar, undvik att vara högre risk för farliga cancerformer och känna och se bättre ut. Din resa till ett rökfritt liv börjar här.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

Kallt Turkiet

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Även om du sänker cigaretten i slutändan, har du åtminstone rökt en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

Tips! Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Ta en dag i taget när du slutar röka.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Om du inte kan sluta just nu byt cigarett märken. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Det här är en metod som underlättar dig att sluta röka.

Tips! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Övning kan också fungera som en stressavlastare.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

Det bästa stället att börja när man slutar röka är att bara sluta. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Stanna bara och låt dig inte börja igen. På det här sättet kan det vara svårt först. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

Kom på ett sätt att behålla din motivation genom att hålla det i åtanke och i sikte hela tiden. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Oavsett din specifika strategi kan man få en visuell påminnelse som kan hjälpa dig att kämpa för att röka en cigarett.

Tips! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med ditt slut, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

Även om du känner dig överväldigad måste du vara flitig i dina ansträngningar för att sluta röka. Håll dig i mål och syn på dina motiv. Genom att lägga några av dessa tips till god användning får du en bra chans att sparka vanan för alltid.Source link