Du kan sluta röka när du följer detta råd


Även om det är mycket osannolikt att alla som röker inte inser att det är ohälsosamt, är det fortfarande svårt att slå missbruk. Om du är en av de miljontals individer som försöker sluta röka, kanske du bara behöver en liten push ner på rätt väg. Rådgivningen nedan hjälper dig att sluta röka.

Att skriva något ner kan förändra hela ditt tankesätt. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kan sluta bli svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Var lätt när du slutar röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Se till att du får gott om viloplats om du slutar röka. För många rökare leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Nikotinutbyte

Oavsett vad du behöver se på att du slutar en dag vid en tid. Avsluta kan vara en lång process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Du kanske vill prova nikotinbyten. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan upptäcka att nikotinersättningsterapi kommer att bidra till att minska dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Det första steget i något program för att sluta röka gör att du försöker ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de många anledningarna till varför du ville sluta röka i början.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Att röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig kärlek.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att göra dig själv vänta. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Det här hjälper dig att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Du kan hitta stöd i form av onlinemiljöer och forum. Det finns många webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Det kan vara till hjälp att jämföra med andra.

Nu är det lika bra att sluta röka. Ställ in ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekvämma fysiska symptomen som är förknippade med att röka.

TIPS! Om du inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Du kan köpa dessa produkter i disken.

Många har svårt att sluta, men om du har några strategier i handen blir det enklare för dig. Om du tillämpar de råd som du har läst bör du vara redo att försöka sluta röka. Använd ovanstående förslag för att inte bara skydda din hälsa utan också din familjens hälsa.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Genomför nu de råd du just har läst.Source link