Du kan sluta röka när du följer detta råd


Forskning har visat att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Det är därför det kan göra.

Att skriva något ner kan påverka hela ditt mentala perspektiv. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad, och kan till och med göra slut på att du kan fortsätta fokusera.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Om du slutar röka en cigarett, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer spenderas göra något annat.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har hittat framgång med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Detta kan vara den extra motivationen du mer av ett tryck för att fortsätta.

Se till att du får mycket vila när du arbetar för att sluta röka. För många rökare, som uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte gör det, försök att hålla dig distraherande för 10 minuters inkrement för att avstänga rökning så länge som möjligt.

Nikotinutbyteterapi

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinutbyte. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, deprimerad och till och med deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin vid hantering av cravings. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Tips! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista hjälper till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, behöver du hitta något annat att göra med dina händer eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett . Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, ta dig ut på en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, utan för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. Genom att sluta minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de du älskar mer hälsosam.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som följd av rökning. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Gör ditt bästa för att inte bli ett nummer!

Att sluta röka är så svårt, delvis beroende på nikotins beroendeframkallande egenskaper. Många tycker det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Ge dig själv ett bättre skott till framgång genom att använda förslaget i följande artikel. Med hjälp av dessa bra tips, i kombination med din egen önskan om framgång, kan du äntligen sluta röka för gott.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Lägg nu vad du har läst i den här artikeln för att använda.Source link