Du kan sluta röka när du följer detta råd


Som rökare bör du veta att du ökar riskerna med att utveckla många sjukdomar och påverkar andras hälsa runt dig. Tobaksmissbruk leder till cancer, KOL, hjärtproblem och andra kroniska hälsoförhållanden. Exponering för begagnad rök kan vara lika farlig som att röka cigaretter själv. Avsluta är så viktigt av många anledningar. Följande artikel kommer att ge dig råd om att du slutar effektivt.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Du måste göra vad som fungerar för dig. Att skapa den här personliga listan gör just det.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

Sluta röka

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

Rökning dödar inte bara rökare, utan även deras nära och kära. Det finns olika hälsorisker, som lungcancer, hjärtattacker och emfysem. Begagnade rök är ett farligt hälsorisk mot alla som är nära dig. Förhoppningsvis kommer de råd som ges till dig i denna artikel att hjälpa dig att nå ditt mål att sluta röka.Source link