Du kan sluta röka när du följer detta råd


Du kommer ofta höra att folk säger att det är mycket svårt att sluta röka, men det här är ofta ett fall att inte veta hur man ska gå om det. Liksom något ämne, ju mer kunskap du har desto mer framgångsrik kommer du att vara. Fortsätt läsa för en mängd olika tips som hjälper dig att sluta röka.

Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

Supportgrupp

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Om du inte kan sluta röka, besök din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. De kan också erbjuda andra vägar av stöd eller behandling.

TIPS! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Se till att du äter bra. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och att undvika dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. Han kan också ordinera dig medicin för att hjälpa till att behandla ångest och stress, hantera begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.

TIPS! Gör inte det själv. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp.

För att förhindra att du tar in dina nikotinuttagningssymtom, hitta hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

Byte av cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Detta är en metod som underlättar dig för att sluta röka.

Berätta för alla du vet om din önskan om att sluta röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

Tips! För att undvika påminnelse om rökens lukt, rengör ditt hus noggrant när du bestämmer dig för att sluta. Shampoo din klädsel och mattor, tvättar dina gardiner och draperier och tvättar dina väggar.

Använd Internet för att hitta online supportgrupper och forum. Det finns många platser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. För att inte tala om, det finns de som redan har genomfört den här besvärliga resan och helt enkelt vill erbjuda en hjälpande hand av erfarenhet och bevisade resultat.

Nu borde du förstå vikten av att utbilda dig själv om de bästa sätten att sluta röka. Det blir enkelt att sluta när du förstår vad som fungerar. Använd de råd som finns här, och du kommer att vara på väg mot att lämna denna ohälsosamma vana bakom.Source link