Du kan sluta röka när du följer detta råd


Nikotin är otroligt beroendeframkallande. Detta slutar röka en mycket svår sak att göra. Se till att du vet hur du når ditt mål innan du slutar.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Sluta röka gradvis. Försök inte åka kall kalkon.

Skapa en lista med idéer om hur du slutar röka kan uppnås. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Du måste göra vad som fungerar för dig. Skapa din egen lista gör det här.

10 minuter

När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta själv att du ska vänta fem till tio minuter innan du röker.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Tvinga dig att slutföra en annan chore innan du kan få en cigarett.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Du kommer att vara mindre benägna att röka om du inte gillar det lika mycket.

Tips! Skapa en lista med idéer om hur du slutar röka kan uppnås. Anpassa denna lista till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Det är svårt att sluta eftersom nikotin är så beroendeframkallande. Avsluta är både fysiskt och psykiskt krävande. Genom att använda några tips och tricks i den här artikeln kan du kanske lätta din kamp. Kombinera detta råd med ditt eget engagemang och ansträngning, och du kommer snart att kunna sluta.Source link