Du kan sluta röka när du följer detta råd


Även om de negativa hälsoeffekterna av nikotinberoende har tydligt framlagts, har många människor en oerhört svår tid att sluta röka. Om du själv har kämpat för att sluta röka, har denna artikel råd om hur man slutar röka för gott. Applicera dessa tips så att du äntligen kan bryta din vana också.

Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och råd om hur man ska sluta. Stödgrupper kan ofta hittas hos din lokala kyrka, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

När du slutar röka, informera din familj och dina vänner om dina intentioner. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Sluta röka

Hypnos kan vara något du borde försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har slutat röka med professionella hypnotisörer. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser som är inbäddade i ditt sinne. När du klämmer ut ur den djupa transen kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för socker mellanmål när du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning i spåren.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Tips! Om du har svårt att sluta röka själv , tala med en sjukvårdspersonal. Det kan finnas receptbelagd medicin som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt verktyg för att sluta röka. När du lider av nikotinuttag kan du känna rastlös, irritabel och till och med deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Du kan hjälpa till med begäret med hjälp av nikotinuttag. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytesbehandlingar.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det genom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att komma ihåg de skäl som gör det viktigt att du ville sluta röka i början.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan tycka att det är bra att arbeta ut under den svåraste delen av dagen, hålla en tidskrift eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskningar är i topp. När du har lite ledig tid, distrahera dig själv med vänner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Det är normalt för din kropp att kräva mat under stoppprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma snacks.

Tips! Om du vill hålla dig borta från någon viktökning att du kommer att ha det som är inblandat i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Människor kan gå ner i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Det här är ett bra sätt att lätta i processen att sluta helt och hållet. Försök en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du har din första morgoncigarett. Du kan röka en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

De flesta ex-rökare du känner fick förmodligen inte lycka till deras första försök. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lär dig längs vägen.

Det bästa sättet att sluta röka. Det bästa sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Sluta bara – och börja aldrig igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor. Håll den här listan någonstans där du märker det varje dag. Om du läser om din lista kan du vara motiverad när du verkligen tycker om att nå en cigarett.

Tips! Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Behandla dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål.

Du måste göra allt för att hålla din motivation i sikte hela tiden. Detta kan åstadkommas genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller ha på sig ett armband som symboliserar dina avsikter.

Använda dessa förslag bör ge dig en utmärkt start på att eliminera cigaretter från ditt liv. Ditt liv är värt att bo på en tobaksfri väg. Ge dig själv gåvan att sluta röka. Din belöning kommer att öka hälsan och en känsla av välbefinnande efter att du slutat röka cigaretter.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Tack och lov har denna del gett dig information som hjälper dig att göra det. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link