Du kan sluta röka när du följer detta råd


Forskning har visat att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta är vanan.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det finns en 95% chans att göra denna metod. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du är moody i början, och att du kanske inte är helt själv. Det är inte lätt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi.

Prata med din läkare om att sluta röka. Din läkare kanske har vad du inte visste existerat.

De flesta som försöker sluta misslyckas vid första försöket. När du slutar röka, ta det dag för dag. Om du misslyckas första gången, ställ in ett slutdatum och återgå till spår. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår.

Tips! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Det första steget att sluta röka är att bara göra det. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta vana. Sluta bara röka och hämta aldrig en annan cigarett. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Om du rökt, rengör din plats noggrant, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. På så sätt håller du dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Skriv in denna belöningslista på en märkbar plats där du ofta kommer att få ögat. Detta kan motivera dig att behålla motivationen när du känner dig svag.

Tips! Har personer som du vet att du kan lita på att hjälpa dig att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte hädanefter.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för sekundär rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

Även människor som har de bästa avsikterna och de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan triumfera nästa gång på grund av vad du lärde dig denna gång.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på det som en present till dig själv. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kan ge dig en bra anledning att sluta och ge dig sanna skäl att sluta nu.

TIPS! Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil.

Att sluta röka är så svårt, delvis beroende på nikotins beroendeframkallande egenskaper. Att ge upp cigaretter kan tyckas nästan omöjligt, både fysiskt och mentalt. Informationen i den här artikeln kan hjälpa dig att göra processen enklare. Kombinera detta råd med ditt eget engagemang och ansträngning, och du kommer snart att kunna sluta.Source link