Du kan verkligen sluta röka – Tips för att visa dig hur!


De flesta rökare skulle vilja sluta men anser det svårt att nästan omöjligt att göra det och deras brist på viljestyrka. Informationen och tipsen i följande artikel får du ta de första stegen för att vara på väg mot cigarettfrihet.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det finns en 95% chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

TIPS! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Vägen till stopp är bara en process.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta bara ett stort glas vatten innan du röker. Om du fortsätter och röker, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kan vara vridsen eller irritabel på grund av uttag, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka kan vara mycket svårt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Tala med en läkare om du vill sluta röka. Din läkare kan ha vad du slutar att du inte har tillgång till.

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. Genom att sluta, reducerar du dina näraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig hälsosammare.

Det första steget att sluta röka är att sluta. Stoppning börjar med dig på din resa. Sluta bara – och börja aldrig igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. På det här sättet kan det vara svårt först. Det har visats att denna metod kan vara ganska effektiv.

TIPS! Internet är ett bra ställe att ta emot online-support från personer som har behandlat liknande problem. Många webbplatser finns enbart för att hjälpa sina medlemmar att sparka vanan.

Planera hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare svarar på stress genom att lysa upp när något stressigt händer. Har mer än en idé om den första tanken inte fungerar.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökning, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Dina bästa blir inte en statistik.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden träning kan också säkerställa att du avvärjer eventuell viktökning. Endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings till viss del.

Säg bara "nej" till cigaretter och rökfri tobak. När du är frestad, kanske en enda cigarett inte spelar någon roll, men det kan sätta dig tillbaka efter allt ditt hårda arbete. Tänk på hur skadligt att bara en cigarett kan vara innan du ens ens har begäret.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kanske kommer att lyckas i framtiden.

Diskutera anti-rökning medicinering med din läkare om mediciner du kan ta för att hjälpa dig att sluta. Det har förekommit många framsteg inom rökningstoppet. Tala med din läkare och fråga vad han eller hon rekommenderar.

Rådgivning kan ge upphov till dig i ditt uppdrag att sluta röka. Det kan finnas känslomässiga skäl till din rökning. När du hanterar detta problem försvinner rökgasen också.

Bli inte avskräckt om du misslyckas sluta en gång. Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Titta på vad som ledde till misslyckandet och ta reda på hur du kommer att undvika det här gången. Du kan triumfera nästa gång på grund av vad du lärde dig denna gång.

TIPS! Se till att du pratar med en sjukvårdspersonal om olika sätt att sluta röka. Det har skett mycket framsteg när det gäller hur man slutar röka.

Att ålägga den långa och svåra processen att sluta röka kan utgöra en allvarlig utmaning för dig i ditt liv. Det är dock inte omöjligt. Det är självklart en process som kräver tid, uthållighet och engagemang. Du kommer bäst att tjäna genom att få så mycket kunskap och hjälp som möjligt. Om du lägger på vad du har lärt dig här i praktiken kommer du att göra med cigaretter för livet!

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska gå till det själv. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link