Du kan verkligen sluta röka – Tips för att visa dig hur!


Med rätt inställning och några användbara råd kan du avsluta med framgång. Följ dessa tips, och du kommer se att sluta röka är enkelt.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Denna metod att sluta har en framgångsgrad på 5 procent. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Hypnos är en effektiv stopprökning för många människor. Många rökare har funnit framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du kommer ut ur trance kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Tips! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor fördel i nätverk med personer som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, såsom vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försök och utmaningar att sluta.

Nikotinutbytesbehandling

Du kanske vill undersöka terapi för att hjälpa till med nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Du kan upptäcka att nikotinersättningsterapi hjälper till att lindra dessa känslor. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig själv tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan prova nya hobbies, massage eller boka massage på ett vanligt schema. När du har lite tid, uppta dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en kompis, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Överväg att byta varumärken när du tänker sluta röka. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det kommer att få dig på väg att sluta röka.

Sätt den listan någonstans där du kommer att kunna se den dagligen. Denna motivation kommer att vara till hjälp när det är svårt att vara på rätt spår.

Tips! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig framgångsrik för många.

Håll din motivation för att sluta tänka hela tiden. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor eller ha ett smycke som påminner dig av din kamp.

Planera för hur du ska hantera stressiga tider. Många rökare svarar på stress genom att lysa upp när något stressigt händer. Har mer än en idé om den första planen inte fungerar.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett blir bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, och det är verkligen inte Det är inte värt det på lång sikt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Tips! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Hellre än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Riktig fysisk träning kommer också att se till att du ska behålla din kroppsviktökning. De endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på att vilja sluta. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta håller dig en bra anledning att sluta och hjälpa till med motivation.

Om du har problem med att motstå önskan att röka, kontakta någon för support. Inte bara kommer detta att distrahera dig, det är alltid tröst att veta att du inte kämpar för den här striden ensam.

TIPS! Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det är ofta emotionella faktorer som påverkar människor att röka. Om du kan ta itu med det underliggande problemet kan du kanske förlora uppmaningen att tända eller bättre kunna styra den.

Använd mening när det gäller att äta. Försök inte att dieta medan du försöker sluta röka samtidigt. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Rökningseffekter smaken av färsk frukt, grönsaker och mjölk smakade åt dig. Äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Ta flera minuter för att tänka på tiden för att överväga varför du vill ge upp rökning. Notera de viktigaste orsakerna och håll dem i en ficka. När du känner dig villig att röka, läs vad du har skrivit på ditt papper istället för att lysa upp.

TIPS! Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade rätt tankegång, eller de gav helt enkelt för fort.

Det är känslomässigt utmanande att sluta röka. Cravings är riktiga saker och det kan vara lätt att motstå.

Berätta för dig omkring dig att du vill sluta röka. Om många människor vet att du slutar röka, hjälper de dig också att hålla dig till den. Du kommer vara mindre benägna att vilja besvikna dina nära och kära eller bli generad att du fortsätter röka och saknar vad du förväntar dig av dig. Detta kan vara exakt den motivation som du behöver när sakerna blir svåra.

För att stärka vikten av att sluta röka, utbilda dig själv om de många negativa effekter som rökning kan ha på din kropp. Titta på bilder av avancerade lungcancer och emfysemfall och prata med människor som har förlorat en älskad på grund av en rökrelaterad sjukdom.

TIPS! I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar under vägen att njuta av milstolparna mot ditt mål. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv en film.

Djupa andningstekniker kan hjälpa till att bekämpa uppmaningar. Andas in genom dina näspassager medan du räknar till tio. Håll andan och andas sedan när du räknas till tio. Denna andningsövning kan minska dessa begär och hjälper till att fokusera på din uppmärksamhet någon annanstans.

Medan de flesta rökare, vad ska man sluta röka, är de flesta misslyckade med det. För att framgångsrikt sluta röka måste människor ha två saker: en handlingsplan och tillräcklig motivation att fortsätta gå när det blir svårt. Använd de råd som du har läst för att komma med din egen kampplan och slutligen uppnå den framgång du vill.

Denna information fungerade som en bra handledning om Array. Denna artikel har gett mycket information om. Du kan använda den information du har lärt dig här!Source link