Du kan verkligen sluta röka – Tips för att visa dig hur!


Att sluta röka ger en mängd fördelar ekonomiskt, fysiskt och emotionellt. Att komma ihåg dessa positiva bieffekter av att sluta hjälper dig att hålla dig motiverad, så använd det i kombination med de tekniker som listas här för optimal effektivitet. Använd dessa tips för att slutligen lägga narkotikamissbruk bakom dig. Det är inte lätt att sluta röka, men med lite hjälp kan du lyckas.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, rekreationscenter och religiösa organisationer för att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas i ditt arbete med att sluta röka, överväg att skriva ut en lista över fördelar och nackdelar med att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Älskade

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Gå inte till den kalla kalkonvägen.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Om situationen kräver det, kan din läkare ordinera dig medicinering för att sluta röka.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttaget, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av dess biverkningar av stress. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

TIPS! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Det ökar sannolikheten för att du lyckas, och det får dig där du vill vara.

Klipp ner på rökning. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

Avsluta tills du får det rätt. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Försök att hålla längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. När du delar den här informationen med de närmaste till dig, kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Att vara en icke-rökare har många fördelar, men du vet redan detta. Ibland hjälper det dig inte att vara motiverad för att sluta röka. Om det händer, använd de tips du just läst för att hjälpa dig att stanna på rätt spår. Applicera denna information när du behöver slå ett begär eller motivera dig själv för att hålla dig på kursen. Och snart kan du njuta av de många fördelarna med att vara en icke-rökare!Source link