Du kan verkligen sluta röka – Tips för att visa dig hur!


Nu vet alla att rökning orsakar många hälsorisker, men det kan fortfarande vara svårt att sluta. Om du har försökt att sluta röka, kanske du behöver lite tryck för att komma igång. Följande information och idéer kan göra det lättare för dig att sluta röka.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan det vara att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det steg för steg. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gymet. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

10 minuter

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om krävet finns kvar, upprepa processen så ofta som du behöver.

Se till att du äter bra. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Förväntas sluta att få dig att kräva mat, så ha gott om hälsosam mat.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av dess biverkningar av stress. Du kan prova nya hobbies, massage eller ansträngande träning under höga krav. När du har lite tid, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Var alltid ihåg din motivation. Detta kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i din plånbok för att komma ihåg varför du slutar. Oavsett, hitta ett visst sätt att motstå frestelse så att du inte längtar efter en cigarett.

TIPS! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig . Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Försök att planera hur du klarar av stressiga tider. När en stressig händelse inträffar brukar rökare brukar bara tända upp en cigarett och röka sin stress borta. Om du utvecklar en alternativ plan, kommer du dock bättre att kunna undvika att röka. Håll en back-upplan praktisk om plan A inte fungerar.

Om du hoppas sluta röka, försök undvika situationer som skulle utlösa behovet av en cigarett. Är en rök del av din morgon eller kväll rutin? Hitta en ny rutin. Att dricka kaffe på väg till jobbet i bilen eller hitta en ny hangout förutom baren, ger dig chansen att minimera kända triggers och begär.

Det kan vara mycket svårt att sluta röka, men några bra råd kan göra gör så mycket lättare. Om du tillämpar råd från den här artikeln, bör du avbryta vanan oftast. Du kommer att bli friskare för det, och så kommer dina nära och kära.Source link