Du kan verkligen sluta röka – Tips för att visa dig hur!


Massor av människor vill sluta röka men är redan avskräckta innan de ens försöker. Avsluta är möjligt om du har en positiv attityd, viljestyrka och några knep som hjälper dig på vägen, som i artikeln nedan. Följ detta råd, och du kommer se att det är enkelt att sluta röka.

Sluta röka

Tips! När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Tvinga dig att slutföra en annan chore innan du kan få en cigarett.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök inte gå kallt kalkon. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om du fortfarande längtar efter en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Om du inte kan sluta kall kalkon, kolla in produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinutdragssymptom.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsprodukter är ett utmärkt verktyg för att sluta röka. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig, undviker du att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på hur mycket bättre ditt andetag blir, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång. Med tiden kommer du att gå tillräckligt länge för att du inte känner att du behöver röka igen.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Denna strategi kan verka hård. Det är verkligen det bästa sättet, på lång sikt.

TIPS! Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubba, när du har slutat. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Det här hjälper ditt hem att känna sig ren och fräsch och håller dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Hitta något som ger dig motivation, även om du känner dig som uppgift. Omgiv dig med motivativa anteckningar, eller bifogar betydelse för ett smycke, bär det ofta. Dessa påminnelser ger dig den enhet du behöver för att bekämpa frestelser.

Gör en N.O.P.E. (inte en puff någonsin) upplösning. Övertyga dig inte om att rökning en cigarett inte kommer att skada dina bra lösningar; en kommer snart att bli två, och allt ditt hårda arbete kommer att vara för ingenting. Tänk på vad en enda puff kan göra.

TIPS! Din framgång är beroende av att behålla din motivation. Det kan innebära att du placerar motivationsnoteringar på kontorsmuren eller donerar ett armband för att indikera dina intentioner.

Få personer förnekar att det är i sitt bästa intresse att sluta röka cigaretter, men det är ändå väldigt svårt att göra det. Typiskt, när en person försöker sluta, har de en plan att göra det för att hålla sig på rätt spår. Försök med de tips du just läst för att hjälpa dig att skapa en strategi för att framgångsrikt befria dig från behovet av att röka.Source link