Du kan verkligen sluta röka – Tips för att visa dig hur!


Du måste ha tydlig syn på dina mål och motivation för att framgångsrikt övervinna din rökning om du inte är motiverad. Det finns många fördelar som väntar på att bli haft om du sparkar din rökning vana. En av dem kommer säkert att räcka för att sporra dig när det blir tufft. Det främjar inte bara god hälsa och hälsan hos dem runt dig och blir av med ett stort kostnadscenter i ditt liv, ekonomiska och känslomässiga fördelar. Så läs vidare för att hitta tips för att hjälpa dig att sluta röka.

Berätta för dig själv måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du slutar ge dig i alla fall, kommer du åtminstone att ha rökt en mindre cigarett den dagen.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person gör saker och uppnå mål. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och dina behov. Att göra din egen lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Se till att du får gott om vilopaus när du arbetar för att sluta röka. För många rökare, som uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökning.

Tips! När du slutar röka, informera din familj och dina vänner om dina avsikter. Att informera de älskade av dina planer kommer att ge dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kan vara vridsen eller irritabel på grund av uttag, och att du kanske inte är helt själv. Avsluta är svårt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig just nu.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, försök att hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna du ville sluta börja med.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Tips! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på på hälsosamma mellanmål. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du slutar. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta också.

Att sluta röka tar ett solidt livslångt engagemang. Fortsätt att tänka på dina främsta motivatorer, så du vill inte ge upp. Om du använder informationen från den här artikeln har du förbättrat dina chanser att döda denna vana en gång för alla.

När du lär dig om Array idag är du säker på att hitta framgång i morgon. Läs den här artikeln några gånger och behåll den för framtida referens. Då börjar du lära dig ännu mer om ämnet så att du kan klara dig bra.Source link