Du kan verkligen sluta röka – Tips för att visa dig hur!


Många människor vill sluta röka, men de slutar innan de börjar. Med rätt inställning och några användbara råd kan vem som helst finna det möjligt att sluta röka. Avsluta kan vara enklare än vad du tidigare trodde om du använder följande information.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Supportgrupper

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Stödgrupper finns i rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Anpassa och anpassa listan gör det effektivare.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, till exempel supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Få hjälp av andra. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att hålla dig motiverad och du kommer att kunna dela tips.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på det dåliga.

Om du röker hemma, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig själv genom att eliminera luktarna.

Tips! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till mediciner som gör rökning mindre önskvärt.

Planera strategiskt för dig själv i förväg om du uppfyller vissa mål. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem. Se till att listan är på ett ställe som du lätt kan hänvisa till under hela dagen. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

Tänk på de troliga konsekvenserna av en stor minskning av din hälsa som orsakas av rökning. Hur påverkas dina nära och kära vänner? Bara i USA är cigarettrökning ansvarig för 20 procent av alla dödsfall. Gör ditt bästa för att inte bli en statistik.

Det bästa sättet att sluta röka är att sluta idag. Många säger att de kommer att sluta i framtiden, och när det datumet kommer, följer de inte igenom. Om du begår att sparka din vana, så snart som möjligt kan du potentiellt förlänga ditt liv med många år. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

TIPS! Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att gå ner i vikt när du slutar röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva.

Inse att att sluta röka är något positivt i ditt liv, snarare än något negativt. När du tittar sluta i ett positivt ljus blir det lättare att fortsätta jobba och sluta tidigare. Tänk på positiva saker som hur mycket mer hälsosam du kommer att känna. Fokusera på dessa positiva snarare än negativ, som saknar smaken av cigaretter i munnen. Att upprepa dessa idéer till dig själv hjälper dig att behålla din motivation och engagemang.

Som rökare var rökning förmodligen din primära hanteringsmekanism under perioder med hög stress. Om du har gjort det, måste du leta efter olika tekniker på hur du slappnar av när du är stressad. Vad sägs om yoga eller meditation?

Som du kan se önskar många att de kan sparka vanan, men misslyckas utan rätt verktyg. De människor som faktiskt lyckas med sina ansträngningar att sluta röka är de som bildar en plan och håller sig till sin design. oavsett vad. Försök med de tips du just läst för att hjälpa dig att skapa en strategi för att framgångsrikt befria dig från behovet av att röka.Source link