Du kan verkligen sluta röka – Tips för att visa dig hur!


Det finns få rökare som inte inser att de borde sluta. Har någon rökare någonsin ångrat de stora hälsofördelarna med att röka? Icke-rökare har ingen aning om vad som slutar ta, men ex-rökare gör. Fortsätt läsa för att lära av sina erfarenheter och dra nytta av deras råd.

Se till att du går om det ett steg i taget. Avsluta kan vara en lång process. Tänk inte på framtiden. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Rådfråga din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar, när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Nikotinutbytesprodukter

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din övergripande hälsa. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Tips! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Sluta bara röka om du verkligen vill sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Ta beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. Medan den här metoden kan verka lite svår. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tid än människor som använder andra metoder.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Den fräscha rena lukten av ditt hem kommer inte påminna dig om att röka när du kommer hem.

Ingen nonsmoker kommer någonsin att förstå hur du kan tända, även om du vet att det kan skada dig. En nonsmoker kommer inte heller att veta hur svårt det är för dig att sluta. Några personer som har slutat har dock delat sitt råd i den här artikeln. Lägg detta råd att använda i ditt liv för att ställa dig fri från att röka.Source link