Du kan verkligen sluta röka – Tips för att visa dig hur!


Många människor har fortfarande svårt när de vill sluta röka, även om de vet allt om de negativa effekter som nikotinberoende har på dem. Om du råkar vara en av dessa personer, erbjuder följande artikel tips som kan hjälpa dig att sluta för gott. Applicera så många som nödvändigt så att du äntligen kan bryta din vana också.

Support Group

Tips! När du har fattat beslut om att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig hur du klarar av de fysiska och känslomässiga utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

TIPS! Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökade begär.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. När en längtan slår ut, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

Det bästa stället att börja när man slutar röka, är att bara sluta. Genom att stoppa tar du det viktigaste steget du kan ta. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. Det är verkligen det bästa sättet, på lång sikt.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Det finns en mängd webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan tycka att det är bra att jämföra sluttekniker med andra. Dessutom kommer andra quitters att vara redo att erbjuda vägledning eftersom alla möter samma utmaningar och hinder.

TIPS! Be dina familjemedlemmar att komma ombord med ditt beslut att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem.

Använd dessa förslag och du kan eliminera tobak från ditt liv för alltid. Ditt liv är värt att bo på en tobaksfri väg. Ge dig själv en chans att befria dig från denna beroendeframkallande vana. Varje dag kommer du att känna belöningen för bättre hälsa och bättre välbefinnande när du slutar röka.Source link