Effektiv Stop Smoking Solutions som verkligen fungerar!


Att sluta röka kan vara mycket fördelaktigt för dig. Kom ihåg dessa oändliga skäl att sluta röka och använd tipsen från den här artikeln för att hjälpa dig att nå ditt mål. Med hjälp av dessa idéer kan du bli framgångsrik.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera din lokala recenter, kyrka eller gemenskapskollegiet.

Tips! När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu svårare än de redan är. Försök aldrig att kyla kalkon.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Även om du sänker cigaretten till slut, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Det kan göra att cigaretter verkar mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

10 minuter

När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Det kommer betydligt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

TIPS! Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig att sluta röka. Var tydlig att du behöver sitt oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar.

Rökningstopp är en av de få tiderna i ditt liv att det är bäst att vara quitter! Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. När du en gång har förbundit dig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att du inte ska bli offer för vanan igen. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Försök att hålla längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår. Varje gång du försöker sluta röka, kommer du att utveckla ny taktik som så småningom kommer att göra det möjligt för dig att sluta helt.

De första dagarna av något slutförtande försök blir det svåraste. Det värsta av dina abstinenssymptom kommer att komma under de första 48 timmarna och avsmalna som veckan utvecklas. De begär som du upplever efter det kommer att vara övervägande psykologiska. Att förstå detta kan göra det motståndskraftigt mot de begär som är mindre traumatiska.

Att sluta kan vara lättare om du blir av med saker som påminner dig om att röka. Så bli av med tändare eller askkoppar från ditt hem. Se till att du tvättar alla dina kläder och rengör ditt hus noggrant för att ta bort röklukten. Det här hjälper dig att glömma cigaretter och se till att tiden mellan krävningar blir längre och längre tills de går.

Tips! Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Börja använda ett märke du inte tycker om eller en cigarett du tycker är obehaglig.

Du har antagligen märkt att din rökning vana blir sämre i stressperioder. Om det är sant måste du upptäcka någon annan avkopplingsmetod när du känner dig stressad. Du kanske tycker att tekniker som meditation, motion och yoga gör att du kan bekämpa stress utan att röka.

Du vet redan fördelarna med att vara en icke-rökare. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Använd de tips du har hittat här när du känner att din lösning är blekande eller de begärda träffarna. Du kan njuta av dessa icke-rökare fördelar på nolltid.Source link