Effektiv Stop Smoking Solutions som verkligen fungerar!


Människor som börjar röka idag vet farorna, men de börjar ändå. Det är lätt att prata om att sluta röka, men att följa igenom kan vara extremt svårt. Den här artikeln är avsedd för personer som verkligen vill sluta.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du har slutat. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra sig tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas i ditt arbete för att sluta röka, överväg att skriva ut en lista av för och nackdelar med att sluta. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Nikotiners ersättningsterapi

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Kraven kan vara överväldigande. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Du kan bygga upp dina belöningar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Inte bara kommer sluta röka göra dig en mycket friskare person, men det kommer också att förbättra dina käraas hälsa också.

Gör ett försök att minska rökning. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. Du bör åtminstone vänta en timme eller två innan du får en rök när du vaknar. Klipp tillbaka i halvor av cigaretter för att få dig att vana att stanna.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Tips! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. En cigarettbelysning är, för många rökare, en omedelbar reaktion på en stressfull händelse. Om du gör en plan för de saker du ska göra, kommer du troligtvis att lyckas sluta röka. Se till att du också har en reservplan, med chansen att den första inte hjälper.

Gör ett icke-rökande mantra. Det är lätt att övertyga dig själv under värmen för tillfället att en cigarett inte kommer att skada något, men det kan ångra dagar, veckor, månader eller år med hårt arbete och engagemang. Innan slagen träffar, påminna dig om all skada "bara en" cigarett kan göra.

Du kan sluta idag. Utsätt inte och identifiera ett startdatum några månader på vägen. idag är den perfekta tiden att börja. Ju mer du röker desto högre risk kommer du att få av en sjukdom på grund av att du röker. Din familj påverkas också av din rökning, eftersom andrahandsrök har visat sig vara dödligt.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

Sluta röka

När du försöker sluta röka, håll dig positiv. Massor av människor som slutade sluta röka misslyckades första gången de försökte. Ta reda på vad som orsakade din beslutsamhet att avta och behandla den som en lärande erfarenhet för att hjälpa dig att guide dig nästa gång du slutar. Du kan hitta seger i en framtida ansträngning på vägen.

Hitta någon som du kan ringa på för support om du känner dig frestad att röka medan du försöker sluta. Det spelar ingen roll om personen är en familjemedlem eller en vän, räcker ut och berättar för dem hur stort ditt begär är att få en rök. Inte bara fungerar telefonen som en bra omställning tills ditt begär har upphört. Det är alltid bra att veta att du inte är ensam när du arbetar med denna typ av problem.

Tips! Försök ändra din vana med äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar från att sluta röka. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få.

Försök skriva ner alla orsaker och positiva resultat som kommer att hända genom att du slutar röka. När du kämpar och söker en anledning att sluta röka, ta ut denna lista och läs den för att motivera dig själv.

För många människor rökning fokuserar i stor utsträckning på oral fixering. Om det låter som du måste du vara villig att ockupera dina händer och mun på ett hälsosammare sätt. Vissa individer tycker att tuggummi eller att äta en godis kan hjälpa till. Vissa människor har valt att börja använda elektroniska cigaretter.

Nu vet du att du kan sluta röka om du verkligen försöker. Du måste hålla upp din engagemangsnivå och fortsätta med de hälsosamma förändringarna du gör. Om du kan göra detta och genomföra de tips som finns här, borde du kunna sluta röka permanent på kort tid.

Tips! För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen med att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta.Source link