Effektiv Stop Smoking Solutions som verkligen fungerar!


Många människor inser att rökning inte är bra, men de fortsätter att göra det. De tror att de kan sluta när de vill, men när det är dags, inser de att det är mycket svårare än de trodde det skulle vara. Om du vill vinka till cigaretter för alltid, så är det här gå till artikeln.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Alla gör saker på egen väg. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för en nikotinersättningsmedicinering.

Få mycket stöd. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Du borde nu förstå att sluta röka är möjligt om du sätter in ansträngningen. Det viktiga är att göra en plan som hjälper dig att hålla dig stark. Om du använder alla de tips du läser från den här guiden kommer du att kunna sluta röka på nolltid.Source link