Effektiv Stop Smoking Solutions som verkligen fungerar!


Det finns många bra saker som kommer att hända när du slutar röka. Håll fördelarna i åtanke och använd information som det som finns i följande artikel för att hjälpa dig genom de hårda platserna. Kom ihåg dessa tips och utnyttja dem när du behöver för att ge dig lite extra hjälp mot att bli en icke-rökare.

Kallt Turkiet

Avsluta kan vara enkelt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök aldrig att kyla kalkon. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

Tips! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver stödgrupper.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver förblir motiverad och faktiskt sluta.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Det här är lätt att bestämma genom att skriva en egen lista.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Att byta till ett dåligt märke kan negativt ändra din uppfattning om att röka. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Denna teknik kommer att få dig till ett tankesätt för att sluta röka.

Du vet säkert hur mycket som slutar röka kommer att gynna dig. Trots detta kan du inte ha viljan eller motivationen att sluta röka. Det är vad dessa tips är för. Applicera tipsen när du behöver lite extra motivation eller när du träffas med ett begär. Du kommer att känna de positiva effekterna av dina ansträngningar snart!

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan.Source link