Effektiv Stop Smoking Solutions som verkligen fungerar!


Den som älskar dig skulle vara glad om du bestämde dig för att sluta röka. Du har fått samma råd från din läkare. Även din försäkringsleverantör är villig att ge dig rabatter om du slutar. Vad hindrar dig? Även om du har misslyckats tidigare kan du göra det den här gången. Använd följande tips för att sluta röka för gott.

Skriv ned anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa behandlingar kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningarna till att du ska sluta röka och även anledningar till varför du motstår att sluta. Om du skriver problemet skriftligt kan du se det tydligare.

Kan hypnos fungera för dig? Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningsklass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Träning är också en bra stressavlastare. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tal med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är väldigt hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Undvik att gå på kallt kalkon.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. Om du vet att du kommer att ha lite ledig tid, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

Support System

Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Varje år använder tusentals tjänster av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökavgift.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom som du normalt skulle röka. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin. Att byta saker upp lite, som att hålla sig borta från barer, kommer att göra det enklare att undvika att ge efter för dina begär.

"Inte en puff någonsin" eller "Nope" ska vara din mantra. Du kan förmodligen övertyga dig själv en rök kommer inte att skada dina framsteg, men sanningen är det verkligen kommer att göra. Låt dig veta att även om man har en kommer att orsaka mycket skada.

Om du ska sluta röka, kom ihåg den veckan som man oundvikligen kommer vara den tuffaste. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har hållit på. Efter det skedet är de längtan du känner mestadels psykologiska. Det betyder att du inte kommer att ha något fysiskt trauma från att motstå de begärna.

TIPS! Oavsett vad du behöver se på att du avslutar en dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Visa slutar som en tjänst till dig själv, snarare än ett offer. Om du fokuserar på de positiva aspekterna av att sluta, kan det vara en enklare process som du kan åstadkomma snabbare. Inse att du kommer att ha ett mycket bättre liv, och hur det finns så många fler förmåner att sluta än det finns nackdelar. Dessa fördelar bör förbättra dina chanser att sluta med effektivitet.

Eliminera saker, lukt eller beteenden som utlöser minnen av rökning. Kasta dina tändare, cigarettväska och askkoppar. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Detta kommer att stoppa allt som påminner dig om dina rökning dagar för att utlösa ett begär.

Stopp beroende på en cigarett som hjälper dig att klara av stress, men det kan vara en lång tid vana. Om så är fallet måste du hitta en annan teknik som du kan använda för att koppla av när du är stressad. Meditation, yoga och djupa andningstekniker är alla ett bra sätt att hjälpa till att lindra stress och förbli rökfria.

Tips! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Ta tid och pengar du sparar genom att sluta röka och tillämpa den för att träna. En träningssession utlöser frisättning av humörhöjande endorfiner och ger också en nödvändig distraktion från att tänka på att röka. Dessutom bidrar träning till att kompensera förändringar i din ämnesomsättning som kan uppstå när du slutar, vilket hjälper dig att hålla viktminskning till ett minimum.

Efter att ha läst den här artikeln bör du vara beredd att sluta sluta röka. Avsluta gör dig lyckligare och friskare, och det kommer att förlänga din livslängd med många år. Du kommer att spara mycket pengar och kunna spendera mer tid med dina vänner och familj, så börja idag.Source link