Effektiv Stop Smoking Solutions som verkligen fungerar!


Din make och barn har bett dig att sluta röka. Din läkare echo känslan. Du kan även få rabatt på din försäkring för att sluta. Så, varför har du inte gjort det än? Om du är rökare är det dags att sluta. Läs vidare för att lära dig några taktik för att hjälpa dig att göra det.

Support Group

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu svårare än de redan är. Gå inte till den kalla kalkonvägen.

För att förbättra din hälsa och förhindra att du tänker på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Medan du slutar röka, tillåta dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

TIPS! Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Ta din resa dag för dag och fokusera på ögonblicket istället för framtiden.

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte falta om du har ett återfall i dom. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. När du slutar röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Du kommer att upptäcka att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

Be om support online via grupper eller forum. Det finns många webbplatser som ägnas åt att stödja dem som vill sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra stoppa strategier och hantera mekanismer med andra. De som redan har slutat kan bäst förstå och stödja den resa du har åtagit.

Tänk på hur du ska hantera stress i ditt liv i förväg. Många rökare blir vana vid rökning när de stressas. Du är mer benägna att inte röka, om du är planerad att göra en alternativ aktivitet. Har en reservplan om den första planen inte fungerar.

Tips! Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, utan för att hjälpa dig att hålla sig borta från cigaretter som väl. Förflyttning av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning.

Det är i ditt bästa intresse att hålla sig borta från saker du gillar att göra där du vanligtvis skulle ha en cigarett om du vill sluta röka. Ändra din rutin om det alltid är fråga om att ha en rök. Att byta till örtte eller inte gå till baren kan hjälpa dig att undvika dina begär medan de är värsta.

Använd "NOPE", a.k.a inte en puff någonsin för din mantra. Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Fatta risken att röka en enda cigarett i perspektiv innan du faktiskt måste ta itu med den situationen.

Potentiellt dödligt

TIPS! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Det är dags att sluta röka. Du behöver inte ange ett slutdatum för framtiden. Välj helt enkelt idag för att sluta röka. Genom att sluta nu minskar du risken att bli offer för en potentiellt dödlig sjukdom. Att sluta kan inte bara skydda din hälsa utan även din familj. Låt inte exponera dem för potentiellt dödlig begagnad rök; sluta idag.

Nu när du har den information du behöver, kan du sluta röka för gott. När du är en icke-rökare, kommer du att njuta av bättre hälsa, ökat humör och en längre livslängd. Använd de pengar du sparar från cigaretter för att behandla dig själv och din supportgrupp när du officiellt har slutat.Source link