Effektiv Stop Smoking Solutions som verkligen fungerar!


Om du inte är riktigt beredd att sluta röka, hittar du det nästan omöjligt att lyckas. Du måste vara kunnig om processen och vad det medför. Liksom de flesta saker är rökstoppet mycket mer hanterbart när du verkligen förstår det. De tips som finns i kommer att göra det möjligt för alla att få de rätta verktygen för att bekämpa rökning.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Även om du slutligen släpper, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Tips! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När du lägger på något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Fira varje milstolpe på din väg för att sluta, välj små belöningar du tycker om. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Nu bör du förstå vikten av att utbilda dig själv om de bästa sätten att sluta röka. Du kommer att hitta det lättare att ge upp cigarettvanan nu när du har befogenhet att ge användbar information. Du kan sluta röka för gott om du börjar idag tillämpa de förslag du läser om i den här artikeln.Source link