Effektiva knep för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Det finns miljoner människor som vill stanna sina rökvanor. Rökning är inte bra för någon, och det skadar bara lungorna om de utsätts för rök under längre perioder. Så titta igenom den här guiden och se vad du kan göra för att sluta röka för gott.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Om du väljer fortfarande att röka, åtminstone har du rökt en mindre cigarett den dagen.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta bli svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Hitta en väg att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite för lite. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du är bekväm med din engagemang att sluta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om inte, fortsätt att repetera den här tekniken.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning, slut på en måltid eller körning, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett ur vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretterna inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Du bör inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp.

De flesta som försöker sluta röka första och andra gången. Stanna bara och arbeta nästa dag när du kommer dit. Om du startar igen, väljer du omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Varje gång lära dig vad som gick fel och sträva efter att sluta längre nästa gång.

Det bästa rådet att hjälpa dig sluta röka är att bara göra det. Stoppning startar din nya väg. Försök bara sluta helt och börja inte göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Skriv in denna belöningslista där du ofta kommer att få ögat. Detta kan motivera dig att hjälpa dig att hålla dig motiverad när du känner dig svag.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom som du normalt associerar med att röka.

De första 7 dagarna av ett slutförbudsförsök kommer att vara det absolut svåraste. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har hållit på. Efter att du har tagit bort nikotin från din kropp, så är de begär som du känner mestadels psykologiska. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men är ingenstans lika dåliga som det ursprungliga nikotinuttaget.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

TIPS! Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film.

Nu är det så bra att sluta röka. Försök inte skapa en datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Som du kan se behöver du anta ett nytt perspektiv för att verkligen förstå hur du kan sluta röka för liv. Det finns människor i ditt liv som älskar dig och beror på dig, och sluta röka betyder att du har mer tid att spendera med dem. Vad du just har läst hjälper dig att göra det.

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Den här artikeln kan hjälpa till att hoppa börja din inlärningsupplevelse. Du kan använda den information du har lärt dig här!Source link