Effektiva knep för att hjälpa dig att sluta röka för gott


De flesta rökare tycker att sluta är mycket svårt. Det finns ingen enda botemedel som fungerar för varje person. Det skulle vara klokt att göra din forskning för att söka efter den bästa metoden för dig. Börja med följande råd, och det ska ge dig användbara sätt att göra det lättare för dig.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte gå kallt kalkon. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Om du inte kan göra borta med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra någonting, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Även om du sänker cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än vad du normalt skulle ha den dagen.

Se till att du äter bra. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare inställning.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne.

Sluta röka

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Detta är en metod som underlättar dig att sluta röka.

Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Att ha ett stödsystem är en av de bästa metoderna du kan använda för att sluta. Möjligheten att bli framgångsrik i din strävan att sluta röka kommer att öka betydligt.

Tips! När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Börja använda ett märke du inte tycker om eller en cigarett du tycker är otrevlig.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Det finns många skäl att sluta röka. Vad är ditt?

Det är sant att försöka sluta röka är inte alltid lätt och det finns inget botemedel – allt som fungerar för varje rökare. Men du bör inte ge upp och tro att du aldrig kan sluta. Du kommer att upptäcka att du kan lyckas om du använder informationen som just presenterades för dig tillsammans med stöd från dem som ligger nära dig. Du kan bli positivt överraskad om du provar dem.Source link