Effektiva knep för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Många tror misstänkt att sluta röka innebär att man slänger cigaretterna och förlitar sig på viljestyrka ensam för att övervinna deras missbruk. Om du gör det kan det hjälpa någon att sluta vana, men det finns enklare sätt att uppnå detta. Massor av tekniker kan hjälpa dig att försöka sluta röka.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Du måste göra vad som fungerar för dig. Skapa din egen lista gör det här.

Tips! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gymet. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kan också introducera dig till ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer sannolikt att du kommer att sluta.

TIPS! När du slutar röka är det ett dagligt evenemang . Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara hälsosam, äta hälsosam mat istället för skräp.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Tips! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Även om du är kandidat kan din läkare kunna ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

Kallt Turkiet

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att sluta röka . Stopp är där du måste börja. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Anpassning och personalisering av listan gör det effektivare.

När du slutar röka, rengör ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Shampoo din klädsel och mattor, tvättar dina gardiner och draperier och tvättar dina väggar. Den fräscha rena lukten av ditt hem kommer inte påminna dig om att röka när du kommer hem.

Sök efter stöd via onlinemiljöer och forum. En snabb sökning kommer att visa upp ett överväldigande antal webbplatser för personer som vill sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra stoppa strategier och hantera mekanismer med andra. Andra ex-rökare förstår dina utmaningar och de känslomässiga problem som ibland blir i vägen för att sluta röka.

Efter att ha tittat på tipsen ovan har du nu idéer som hjälper dig att sluta röka och njuta av livet mer. Det kan finnas dagar som du känner dig frestad att röka men med rätt tekniker och stöd, kan du göra det genom att ta det en dag i taget.Source link