Effektiva knep för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Många människor vill bli rökningslösa. Inte en person har någonsin lett ett hälsosammare eller säkrare liv på grund av att röka. det leder bara till skada. Använd informationen i den här artikeln för att hjälpa dig att lära dig hur du slutar röka för alltid.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Det här är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Sluta röka nu, inte bara för dig själv utan för alla kära som du har. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du lever med.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

Rengör ditt hus så noggrant som möjligt när du slutar röka. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Istället för luktande rök när du kommer hem, kommer du att lukta rena, fräscha dofter. Detta kommer att minska frestelsen att röka.

När du planerar ditt slut, glöm inte att fakturera belöningar för de viktiga milstolpar som du kommer att nå. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare. Lägg upp listan på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. När du känner dig svag, använd den för att hålla dig på rätt spår.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. De kan hjälpa dig med ditt val.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation att sluta röka högt. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Men du bestämmer dig för att göra detta, det kommer att hjälpa till att hålla en visuell påminnelse om ditt engagemang att sluta, motivera dig i gripen av frestelse.

Idealt sett bör du ta bort dig från alla situationer som annars skulle uppmana dig att börja röka. Du behöver ändra din rutin om rökning är en vanlig del av ditt liv. Om du röker medan du dricker kaffe eller har cocktails med vänner, kan du behöva sluta göra sakerna. Om du inte går till happy hour kan du kanske undvika begäret.

Denna artikel har förmodligen förändrat ditt perspektiv på vad som krävs för att slutligen sluta röka för alltid. Kom ihåg att du måste vara stark, och medan valet är för dig, slutar du röka hjälper dig att stanna längre för dina nära och kära.Source link