Effektiva knep som hjälper dig att sluta röka för gott


Om du vill vara framgångsrik när du försöker sluta röka, måste du motiveras. Att sluta röka ger en mängd fördelar. Om du blir frestad att röka, kom ihåg varför du ville sluta i första hand. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spendera mycket mindre pengar, minska dina chanser att få lungcancer och bara se och känna dig mycket bättre. Så läs den här artikeln för tips som hjälper dig att sluta röka.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Du måste göra vad som fungerar för dig. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Ta saker dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Om din kalla turkeyansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp begär när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Sluta röka