Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Rökning ruinerar ditt liv. Det påverkar hur du ser ut, fläckar dina tänder och gör dina kläder luktar. En ännu större oro är att det finns hälsorisker i samband med det. Genom att stoppa kan du ångra all den skada som rökning har gjort. Om du inte är säker på hur du slutar läser du tips från den här guiden om hur du ska göra detta.

Kallt Turkiet

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök aldrig att kyla kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Dessa kommer att hjälpa dig genom de initiala tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När varje dag går, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Vila är viktigt när du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Replacement Therapy

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. En hel del begär är ganska överväldigande. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Sluta röka inte bara för din hälsa, men också för hälsan hos alla runt omkring dig. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa utan också risken för dem som finns omkring dig.

Minska antalet cigaretter som du röker. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. Vid vakning vänta en timme innan du har din första dagliga rök. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Skapa själv en incitamentsplan. När du når ett av dina mål, belöna dig själv. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Håll den här listan någonstans där du märker det varje dag. Detta kommer att hjälpa dig att ge styrka under svaghetstimmar.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.

Rökning kan vara den sak du gör i tider av stress för att lugna dig själv. Om så är fallet kommer det att vara nödvändigt för dig att identifiera ett annat sätt att uppnå avslappning. Meditation, musik och yoga är några bra idéer att försöka. De kan minska svårigheten av dina begär för en cigarett och hjälpa till att minska stress.

Rådfråga din läkare om mediciner som du kan använda för att hjälpa dig att sluta. Massor av medicinska framsteg har gjorts när man slutar röka. Nikotinersättningsprodukter och läkemedel som minskar abstinenssymptom är bara några av de tillgängliga alternativen. Tala med din läkare om vad de tycker du borde använda.

Om du försöker sparka rökning, kan rådgivning vara ett bra alternativ att försöka. Det är ibland känslomässiga faktorer som påverkar människor att röka. Om du framgångsrikt kan hantera dessa problem kan du förlora uppmaningen att tända eller bättre kunna styra den. Tala med din läkare om att du hänvisar till en ansedd utövare.

TIPS! Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration.

Skapa en mantra baserat på de främsta anledningarna till varför du måste sluta. Om du känner dig mycket frestad att tända en cigarett, var noga med att upprepa din mantra om och om igen tills trängseln går bort. Det här är ett bra sätt att fokusera din uppmärksamhet från uttag och positivitet.

Deep Preatment

Prova djupa andningstekniker för att lugna dina begär efter cigaretter. Inte bara kommer den djupa andan att slappna av, det ger dig möjlighet att reflektera över begäret och varför du bestämde dig för att sluta. Att fylla dina lungor med syre gör det möjligt att känna dig nyfödd. Djup andning kan göras var som helst och teknikerna är lätta att göra.Source link