Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Rökning kan få en allvarlig skadlig effekt på din livskvalitet. Det påverkar ditt utseende, från gula tänder och skrynklig hud till en gammal rök lukt i ditt hår och kläder. Viktigast är att rökning påverkar din hälsa. Det är möjligt att ångra alla skador som orsakas av rökning genom att helt enkelt sluta. Gör inte hur du börjar sluta? Kolla in tipsen nedan.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmaning.

Tips! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du vill sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Fråga också din läkare om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

När du slutar röka måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Få en annan distraktion då.

Sluta röka

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Unna dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid.

Om du känner att dina begär blir alltför stora, ring en älskad för support. Oavsett om det kan vara en familjemedlem eller en vän, öppna och dela med dig vad du tycker om frestelsen du upplever. Inte bara är tiden förbrukad att prata en stor distraktion tills frestelsen att röka passerar, det är alltid tröst att veta att du inte kämpar denna strid ensam.

Du kanske vill överväga rådgivning som hjälper till att sluta röka. Ibland röker människor av känslomässiga skäl. Om det åtgärdas kan rökbehovet gå bort. Tala med din läkare om rådgivning, och han eller hon borde kunna skicka dig till en bra terapeut.

När du är redo att sluta, skriv ner orsakerna till varför. Varje gång du känner att du är på väg att ge upp och tända upp, läs listan som ett motivationsverktyg för att du ska fortsätta på din väg.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång och För alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

När du bestämmer dig för att sparka röken vana, kan du inte tillåta dig att misslyckas. Många som slutar röka hade gjort olika tidigare försök innan de äntligen lyckades. Om du upplever ett bakslag, bestäm vad som gick fel; Ta sedan upp dig själv och börja igen.

Avsluta är en lång process, men du kommer att belönas för dina insatser i många delar av ditt liv. Du borde nu vara säker på att bryta vanan tack vare de idéer som anges ovan. Välj dina favoritbitar och ge dig en avslutningsplan idag!Source link