Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


De flesta vet varför rökning är dålig för dig, men sluta är fortfarande väldigt svårt. Lite bra information kan vara allt som krävs för att hjälpa dig att komma över bulten. Följande information och idéer kan göra det lättare för dig att sluta röka.

För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Denna icke-traditionella metod för att sluta har visat stor framgång med många rökare.

För att förhindra att du kommer upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker i stället för godis eller karbidbelagda livsmedel. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesstämning genom hälsosam ätning.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Användning av dessa nikotinavgivande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Nikotinutbyte

TIPS! För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker i stället för godis eller karbadladda livsmedel. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

Tänk på att använda nikotinersättning alternativ när du slutar röka. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Vilken inverkan har din rökning på hälsan hos dina nära och kära? Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

TIPS! Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

Du kan underlätta slutprocessen med några beprövade tekniker. Följande råd som finns i denna artikel hjälper dig att sluta röka inom en relativt kort tid. Du kan använda de tips som har tillhandahållits för att förbättra hälsan hos både dig och din familj.



Source link