Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Många människor kommer att erkänna att sluta röka var en av de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Det finns ingen säker botemedel som fungerar för alla. Du kommer förmodligen att ha några försök och fel innan du slutar för att hitta en som fungerar för dig. Du kan tycka att det är lättare än du trodde när du följer följande taktik och tips.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din sluta röka.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

Tips! Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning kan också fungera som en stressavlastare.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vilka som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

Försök att snacka på frukter för att undvika att få den vikt som uppstår genom att sluta röka. Detta är ett sätt att bekämpa sannolikhet för viktökning som följer med att sluta.

Sluta röka

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

TIPS! Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Receptbelagda läkemedel kan göra det möjligt att sluta röka lättare att hantera.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller stannar i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de skäl som gör det viktigt att du vill sluta röka i början.

Tala med en läkare om att sluta röka. Din läkare kommer att kunna hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Denna teknik hjälper dig på väg att sluta röka.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Tips! Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinforum. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra med att sluta strategier och hantera mekanismer med andra.

Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

De första 7 dagarna av att sluta är de svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. Efter denna punkt behöver du bara ta itu med psykologiska skäl för att vilja röka. Medan de fortfarande är väldigt riktiga och kan vara intensiva, kan det vara lättare att ha den här kunskapen bakom dig. 19659002] Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Försök hitta något att tänka på.

Regular Exercise

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så fort du slutar röka. Regelbunden träning kan också säkerställa att du håller din kroppsviktökning. De endorfiner som tränar producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska allvarlighetsgraden av abstinenssymptom.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak du gör själv istället för något du behöver uthärda. Tänk på hur ditt liv kommer att förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta kommer att ge dig en bra anledning att sluta nu.

Vilken inverkan har din rökning på din hälsa älskade? Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

TIPS! Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i ditt avslutande arbete. Utveckla en lista över olika typer av belöningar beroende på vilken milstolpe du träffar för extra motivation.

Om du känner att du håller på att knäcka, ring en älskad för support. Det kommer inte bara att härleda dig, det är alltid bra att veta att du inte är ensam när du hanterar denna typ av problem.

Att sparka din rökning vana kan mycket väl vara en av de mest utmanande saker du någonsin kommer att göra, och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Detta innebär emellertid inte att sluta är omöjligt. Om du känner till några effektiva tekniker, och har rätt motivation, kommer du att kunna sluta röka. Du kommer bli förvånad över resultatet när du provar dem.

Det finns så mycket att lära dig om Array. Men med de råd som erbjuds här kan du börja wade dig igenom alla de saker du hittar. Så länge du använder denna information kommer du att hitta framgång.Source link