Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Om du verkligen vill lyckas med dina rökningsprocesser måste du vara vederbörligen motiverad. Att sluta röka ger en mängd fördelar. Några av dessa fördelar är utan tvekan värda ansträngningarna att sluta. Det kommer med stora hälso-, ekonomiska och känslomässiga fördelar. Så fortsätt läsa för att få råd för att börja ditt försök att sluta röka.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara mindre svårt genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Det är en stor process att sluta röka. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Tips! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familjen vet. Andra personer som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Siktmål

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga mallen.

Du kan gå med i ett gym eller starta en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet som lämnas av cigaretter. Övning kan också fungera som en stressavlastare.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta beror på att du slutar röka och äter frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras korrekt eller inte har en reservplan när begären ställs in. Ditt åtagande att sluta måste vara underbyggt av alla de skäl du har för att sluta börja.

TIPS ! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

Du måste ha en effektiv reservplan för att hjälpa dig om de grova fläckarna. Tänk på de saker som motiverar dig mest, och du får din bästa chans att inte ge upp. Tänk på att använda de tips som ges till dig i ovanstående artikel. Genom att göra detta är du på rätt väg mot att permanent eliminera denna dåliga vana.Source link