Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Vid den här tiden är alla väl medvetna om de hälsorisker som rökning innebär, men det kan fortfarande vara mycket svårt att sluta vana. Om du är en av de miljoner individer som försöker sluta röka, kan ibland lite ljudråd hjälpa. Rådgivning i den här artikeln hjälper dig att sluta röka.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Vad du än kan göra för att försena rökning kommer att hjälpa, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Skulle du fortfarande ge dig till begäret, tvinga dig själv att vänta, kan den extra tiden sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig tryggare kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Älskade

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att skapa en varumärkesbyte. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! Att sluta röka vana är svårt nog, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka.

När du lär dig att leva utan cigaretter, är det till hjälp för att undvika utlösningssituationer som normalt skulle innebära att du röker. Om du är van att lysa upp medan du har din första kopp kaffe på morgonen, eller ha en rök medan du är ute på happy hour med vänner, ändra sedan rutinen. Att ha kaffe i din bil eller stanna ut ur rökiga barer kan ersätta ditt begär.

Säg bara "nej" till cigaretter och rökfri tobak. Även om det är lätt att tro att en cigarett kommer att vara okej, är sanningen att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. En puff kommer att leda till en cigarett, en förpackning, en kartong; en puff är en puff för många!

Det kan vara mycket svårt att sluta röka, men några bra råd kan göra så mycket lättare. Applicera ovanstående råd till din egen avslutande insats för att se mer solide resultat. Ta de triks som du får i den här artikeln och börja arbeta med att sluta röka för att förbättra hälsan och livet för dig själv och din familj.Source link