Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Även om det är mycket osannolikt att alla som röker inte inser att det är ohälsosamt, är det fortfarande inte en lätt uppgift att sluta. Om du försöker sluta kan det vara att du behöver en enkel nudge. Tipsen här kan ge dig lite hjälp för att slutligen sluta röka.

Se till att du slutar ett steg i taget. Att sluta röka är en process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, som hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det här kan vara den lilla knäppningen du får mer av ett tryck för att hålla koll på att sluta röka.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att försöka först. Tvinga dig att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Övning är en lång väg att lindra stress. Om du för närvarande inte är i bästa form bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Tala med en läkare innan du börjar någon form av motion.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka. För många kan uppehåll i längre timmar leda till ökade begär. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, kommer du vara mycket mer benägna att sluta röka för gott.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte har det, upprepa processen så ofta du behöver.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. När du litar på dem runt dig med sådan information kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god ordning.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna som är närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömande. Låt dem veta att du kommer att vara humörig i början och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en svår process, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig att hålla ditt mål i sikte. Det bästa sättet att sluta är att få folk runt som stöder systemet på plats. Detta kan hjälpa dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

De flesta som försöker sluta berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett slutdatum och återgå till spår. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära dig under vägen.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Om du röker i ditt bostadsområde, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går in i dörren.

En snabb puff under de intensiva begären kanske inte verkar som en hemsk idé, sanningen är att den kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Att sluta röka kan vara mycket svårt för många människor, men att veta några effektiva tekniker kan göra uppgiften enklare. Om du följer detta råd kan du sluta röka med framgång. Lägg dessa tips för att skydda din hälsa och din familj.

TIPS! Gör ett gym medlemskap en del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras, och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid.

Lärande är det enda sättet att hitta framgång när det gäller Array. Det första du behöver göra för att vinna är att lära dig om ämnet. Med de råd du har lärt dig här kommer du säkert att göra det bra i framtiden.Source link