Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Det finns många fördelar som kommer att bero på ditt beslut att sluta röka. Tänk på fördelarna med att sluta för att hjälpa dig att sluta röka. Dessutom fortsätt samla och använd de användbara tipsen nedan om att sluta. Skriv ut den här artikeln och håll den praktisk för att påminna varför du slutar, hur du ska stanna rökfri och vad framtiden håller för dig.

Var lätt när du slutar röka. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Med hjälp av dessa hjälpmedel kommer dina ansträngningar att sparka vanan mycket lättare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

När du väl har bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i sjön. Det här kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Innan du börjar något träningsprogram bör du först kontakta din läkare.

Nikotinutbyte

Överväga nikotinersättningsterapi. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tandkött om du fortfarande röker.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och slutligen sluta vana.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, Tänk på att gå med i en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och känslomässiga utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Se till att du berättar för dina vänner och familj att du slutar röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Det här hjälper dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

Utan tvekan är du bekant med fördelarna med att ge upp tobak. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Om du längtar efter cigaretter eller din motivation börjar flagga, läs igenom tipsen ovan och använd dem. Du kommer att föryngra din kropp och njuta av din nya frihet från nikotin på nolltid!Source link