Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Det finns otaliga människor där ute som önskar att de kunde sparka sin rökning beroende. Rökning är inte bra för rökarens hälsa, särskilt på dina lungor. Så läs igenom den här guiden och se vad du kan göra för att verkligen bli av med din rökning för gott.

Att lägga ner något på skrivbordet kan ha en djupgående effekt på din mentala utseende. Det kan hjälpa till att motivera dig att stanna på kursen, såväl som att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Denna metod har bara en 95 procent felaktighet. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Du kommer att komma ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du slutar ge dig i alla fall, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Genom att berätta för dig kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett , kan du hitta att du kan hantera längtan efter den korta tiden. Om du inte ser resultatet du letar efter genast, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Tips! Om du hittar det är svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolereras.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

Sluta röka

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan ge dig själv motivation genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Tips! För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. En förnuftig diet hjälper till att förhindra eventuell viktökning som du annars skulle kunna uppleva.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Denna teknik kommer att underlätta dig att sluta röka.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig i dina ansträngningar. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Det här hjälper dig att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Minska mängden cigaretter som du röker. Det här kan vara ett effektivt sätt att börja sluta röka. Försök en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du röker din första cigarett för dagen. En annan metod att använda är att röka endast hälften av en cigarett varje rökning.

TIPS! Försök inte själv det här. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar.

Det bästa rådet att sluta röka är bara att göra. Stoppet börjar på din resa. Stanna bara och börja aldrig göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Hitta support genom att gå med i forum och samhällen. Det finns många webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra människor.

Med någon tur tror du nu annorlunda på vad som är inblandat för att sluta röka permanent efter att ha läst ovanstående artikel. Försök att komma ihåg att vara stark, och kom ihåg att du inte bara gör det själv, utan att leva ett långt liv för dem du älskar. De tips du har lärt dig i den här artikeln kan hjälpa dig att göra just det.

Tips! Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir lust.

Den här artikeln har presenterat användbara tips om ämnet Array. Hitta ännu mer användbara resurser på ämnet när du fortsätter din forskning. Du kommer att göra bra i din valda handel med en solid bakgrund i.Source link