Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Oavsett vem du är, eller hur mycket viljestyrka du kan ha, sluta röka är inte en lätt uppgift. Problemet är att även personer som vill sparka vanan känner att de får en fördel av att röka. Ta en del insikter från denna artikel till hjärtat och använd dem för att göra den psykologiska och fysiska avbrottet från den cigarettvanan.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer närmare att sluta med framgång.

Tips! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Gör en lista för dig själv.

Träningsrutin

Börja träna rutiner eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

När du försöker sluta röka måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Försök att hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. En cigarettbelysning är, för många rökare, en omedelbar reaktion på en stressfull händelse. Att ha en plan på plats kommer att se till att du inte faller byte mot dina begär. Komma upp med flera alternativ för stressavlastning så att du kan prova olika saker om det första på listan inte eliminerar lusten att röka.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta rökning. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag.

Att sluta kan vara lättare om du blir av med saker som påminner dig om att röka. Kasta dina tändare, cigarettväska och askkoppar. Se till att du tvättar alla dina kläder och rengör ditt hus noggrant för att ta bort röklukten. Att göra detta kan se till att du inte påminner om eller utlöses att röka.

Rökning är ibland det som individer vänder sig till i stresssteg. Om du är en person som gör det här, hitta en ny teknik för att hantera vardagliga stressnivåer. Du kanske tycker att tekniker som meditation, motion och yoga gör att du kan bekämpa stress utan att röka.

Byt din rökvanor för en träningsvanor. Ditt humör ges positivt genom de endorfiner som släppts ut i kroppen efter träning, vilket gör fysisk aktivitet till ett effektivt sätt att tänka på att röka när du vill röka. Som en extra bonus kan träning hjälpa dig att påskynda förbättringarna i din hälsa och samtidigt kompensera viktökning.

TIPS! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med ditt slut, bör du försöka äta grönsaker och frukter i stället för godis. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

När du försöker bryta rökningens vana äter du mycket nötter, frön, frukt och grönsaker. Hälsosam, naturlig, låg kalori livsmedel är till hjälp för att sluta. Om du har något att ockupera din mun och händer kan du ersätta rökningens beteende. Genom att äta dessa saker hjälper du dig att negera någon viktökning. Som en extra bonus kan alla extra vitaminer och mineraler hjälpa dig att avlägsna din kropp.

Som du förstår, behöver stoppa rökning inte vara en mardröm. Du kan göra det med viljestyrka och hård beslutsamhet, så börja planera ditt program att sluta med de hjälpsamma tipsen från den här artikeln idag. Du kan bli förvånad över vad du kan göra med beslutsamhet!Source link