Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Du kommer mycket att dra nytta av att sluta röka. Kom ihåg de positiva anledningarna du slutar, och använd de förslag du ska läsa för att hjälpa dig i dina ansträngningar. Hänvisa till det när du behöver extra hjälp.

Sluta röka så fort du kan. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Vägen till stopp är bara en process.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen med en.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

TIPS! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Gör dina mål mycket korta och uppnåbara – en dag i taget.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Det kan också vara en bra stressavlastare. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Se till att du diskuterar vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Du kan bygga upp dina belöningar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Sluta röka

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Inte bara blir du friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Denna teknik kommer att få dig till en inställning för att sluta röka.

TIPS! Se till att du äter bra. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva.

Du vet förmodligen hur mycket som slutar röka kommer att gynna dig. Förhoppningsvis kan de tips du just läst hjälpa dig att göra dessa fördelar till en verklighet i ditt liv. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en ökning eller när du har ett begär. Du kommer att njuta av fördelarna med att vara en icke-rökare innan du känner den.Source link