Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Människor som börjar röka idag vet farorna, men de börjar ändå. Det är lätt att prata om att sluta röka, men att följa igenom kan vara extremt svårt. Följande artikel kommer att lära dig hur du äntligen ska bli av med denna vana.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller gemenskapsskolor i ditt område.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person gör saker på egen väg. Du måste göra vad som fungerar för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg vid en tid. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Försök inte göra det själv. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att prata med dem som delar samma upplevelse kan hjälpa dig genom processen.

Om du slutar röka, kommer du inte att förbättra inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära dig. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Det betyder att du inte bara kommer att sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Sluta röka

Vad den här artikeln har visat dig är att du med framgång kan sluta röka. Det viktiga är att göra en plan som hjälper dig att hålla dig stark. Om du kan göra detta och genomföra de tips som finns här, borde du kunna sluta röka permanent på kort tid.Source link