Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Alla har positiva avsikter att sluta röka, men aldrig följa igenom. Läs vidare för att lära dig tips om hur du kan sluta röka och vara en som gör det tidigare snarare än senare. Använd sedan alla saker du lärde dig här för att sluta röka och eliminera den från din livsstil.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Din insats kommer att bli enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Sluta röka

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Bara fokusera på idag, när du avslutar nu kommer du att hjälpa dig i framtiden.

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

För att förbättra din hälsa och förhindra att du tänker på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Försök inte sluta röka utan stöd. Få hjälp av dina vänner och familj. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

Hitta ett sätt att vara motiverad hela tiden. Kanske kan du ha ett symboliskt armband, eller kanske lämna meddelanden som motiverar din på ditt kylskåp eller kontorsväggen. Oavsett vad du valde, med en visuell påminnelse kommer du att hjälpa dig när du letar efter.

TIPS! Om du plötsligt vill få röka, försök att fördröja din rökning. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligtvis att gått.

Planera för hur du hanterar stressiga händelser som kan uppstå. De flesta som röker kommer att tända när de är stressade. Därför är det viktigt att du utvecklar en strategi för vad man ska göra när stress uppstår. Se till att du också har en reservplan, med chansen att den första inte hjälper.

Påminn dig om de dyster följderna som rökning har på din hälsa. Bara i USA är cigarettrökning ansvarig för 20 procent av alla dödsfall. Du vill inte vara en statistik.

De första dagarna kommer att vara det svåraste. Under de första två dagarna efter att du slutat röka, kommer din kropp att kasta all nikotin du har konsumerat. När nikotin är ur ditt system, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Det är fortfarande svårt, men de kommer att bli mycket mindre hotande.

TIPS! Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Du borde vara optimistisk för resten av ditt liv, för du har nu den kunskap du behöver sluta röka så att du kan leva ett längre och hälsosammare liv. Applicera dessa förslag till ditt liv och leva det utan ånger.Source link