Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


De flesta människor vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens försöker. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Försök med alla följande tips, och du kan bli förvånad över din framgång.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

Kallt Turkiet

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

Var lätt när du slutar röka. Försök inte gå kallt kalkon. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och kommer att göra det lättare att sluta röka.

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om de 10 minuterna inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att dröjan har gått.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Därefter förlänger tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

Älskade Ones

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Så, både du och dina nära och kära kan leva friskare på grund av ditt beslut att sluta röka.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Sanningen är att många människor önskar att de kunde sluta röka, men vet inte hur man gör det. De människor som framgångsrikt kan sluta har vanligtvis gjort en solid plan och har mycket motivation att fortsätta. De råd som var i denna artikel hjälper dig att utforma en lyckad plan i din kamp för att sluta röka.Source link