Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Rökare vet att de inte borde röka. Har du någonsin hört en andra rökare glädja sig över hur friska de känner när de röker cigaretter? De som aldrig rökt kan göra ljuset av ansträngningarna att sluta, men en tidigare rökare vet hur svår det kan vara. Läs den här artikeln för att få reda på hur du kan utveckla en plan för att sluta röka som kommer att bli framgångsrik.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök aldrig att kyla kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra sluta lättare.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

TIPS! Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Koncentrera på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

För en nonsmoker, belyser en cigarett och puffar bort på det, absolut ingen mening alls, särskilt med tanke på att alla är medvetna om farorna med att röka. En icke-rökare har ingen aning om hur svårt det är att sluta röka. De råd som delades här kom från människor som framgångsrikt har slutat sig, vilket ger dig en effektiv strategi att försöka. Använd deras råd och erfarenheter för att du ska kunna röka.Source link