Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Alla rökare som vill sluta har goda avsikter för att sluta. Men de flesta följer aldrig med dem. Denna artikel kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar för att behålla ditt engagemang för att bryta denna dåliga vana. Applicera vad du vet så att du kan sluta röka för gott.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du inte övar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid som de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam ätning.

Nikotin-ersättningsterapi

TIPS! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket hjälper till att sluta mycket lättare.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Kraven kan vara överväldigande. Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt sätt att hjälpa till att hantera begär. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Få en annan distraktion då.

För resten av hela ditt liv borde du känna dig lite optimistisk, för att du nu vet att du inte behöver röka och du kan fortsätta att leva en hälsosammare livsstil under de kommande åren. Fördubba dig i dina ansträngningar genom att tillämpa de tips du har fått här.Source link