Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Rökning påverkar ditt liv på fler sätt än du kanske inser. Det förändrar hur du ser ut, eftersom dina tänder blir gula med nikotin. Det påverkar också hur du luktar. Det viktigaste som det kan påverka är din hälsa. Genom att ge upp vanan kan du börja reversera all skada som rökning har orsakat. Om du behöver hjälp med att sluta, kommer följande tips att komma igång.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Det är möjligt för dig att behålla en hög grad av engagemang genom att beakta orsakerna till att du vill sluta.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation att sluta röka högt. Kanske kan du ha ett symboliskt armband, eller kanske lämna meddelanden som motiverar din på ditt kylskåp eller kontorsväggen. Men du bestämmer dig för att göra detta, det kommer att bidra till att hålla en visuell påminnelse om ditt engagemang att sluta, motivera dig i gripen av frestelsen.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Bara jobba med att undvika tobak idag, kommer alltid att ta hand om sig själv.

Att tänka på effekterna av att röka på din familj kan tjäna som en seriös motivator för att sluta röka. Hälsostatistiken indikerar tydligt ett stort antal dödsfall som direkt hänför sig till rökningssigaretter. Gör ditt bästa för att inte bli en statistik.

Kom ihåg att den första veckan utan cigaretter blir den svåraste. Under de första 48 timmarna efter att du slutat börjar din kropp att gå in i detox eftersom all nikotin lämnar ditt system. När de första dagarna har gått, är begär ofta psykologiska. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom att ha denna kunskap bakom dig, kan det göra det lättare att klara.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänka på att vilja sluta. Om du ser sluta som en prestation, kommer du att vara mer motiverad att fortsätta din kamp. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Om du gör det kommer du att stärka din önskan att sluta och hjälpa dig att nå dina mål denna gång.

TIPS! Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

Gör lite motion när du känner för att röka. Övning gör att din kropp släpper ut mood-boosting endorfiner, och fysisk aktivitet ger distraktion från dina begär när de slår. Som en extra bonus kan träning hjälpa dig att påskynda förbättringarna i din hälsa och motverka viktökning.

Det finns många rådgivare som erbjuder tjänster som hjälper dig att sluta röka. Ibland är känslomässiga skäl relaterade till varför människor röker. Eftersom dessa frågor behandlas kan viljan att röka försvinna. Om du tycker att det här kan vara rätt för dig, prata med din vanliga läkare och be om hänvisning.

Deep Preatment

TIPS! Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.