Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


Vissa synpunkter slutar så enkelt som att dumpa sina cigaretter och gå med ren viljestyrka. Medan dessa saker kan hjälpa dig att sluta, behöver det inte vara så svårt. Det finns ett antal olika sätt att ta om du vill kasta de cigaretterna borta för gott. Läs vidare.

Se till att du går om det ett steg i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och dina dagar börjar börja lägga till för alltid.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver förblir motiverad och faktiskt sluta.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Skapa din egen lista gör det här.

Gör inte det själv. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. När du är om människor som går igenom samma saker som du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningar som är förknippade med att sluta. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller högskolor.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. De flesta som röker kommer att tända när de är stressade. Om du gör en plan för de saker du ska göra, kommer du troligtvis att lyckas sluta röka. Att ha flera idéer att falla tillbaka om den första inte hjälper tillräckligt är en ännu bättre plan.

Gör en N.O.P.E. (Inte en puff någonsin) upplösning. Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Låt dig veta att även om man har en kommer att orsaka mycket skada.

Rökning kan vara den sak du gör i tider av stress för att lugna dig själv. Om så är fallet måste du ersätta det med någon annan form av avkoppling. Se om meditation eller yoga hjälper till att förbättra de stressiga känslorna, eftersom de är långt hälsosammare alternativ än att röka.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Kör ditt beslut förbi din läkare om det finns några mediciner som du kan ta som kan hjälpa dig att sluta. Det finns många produkter på marknaden nu tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för gott. Dessa alternativ kan vara receptbelagda eller över disk och många är ganska nya på marknaden, vilket innebär att du är sannolikt att hitta en som fungerar för dig. Fråga din läkare om en rekommendation som hjälper dig att sluta röka en gång för alla.

Om du upptäcker att dina önskningar blir bäst av dig och har problem med att kämpa för att röka, kontakta någon för support. Oavsett om du ringer till en stödjande vän eller en släkting, nå ut till någon och dela det du känner. Diskussionen kommer att avleda din uppmärksamhet från ditt begär, så att den kan avta, och du kommer att få den extra fördelen att bli påminnad om att du inte försöker klara av att övervinna din missbruk helt på egen hand.

Du kan behöva se en rådgivare för att sluta röka. Förutom de fysiska begären finns det också känslor som kan spela en roll i en rökvanor. Om det åtgärdas kan rökbehovet gå bort. Tala med din läkare om rådgivning, och han eller hon borde kunna skicka dig till en bra terapeut.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Kom med en lista med de främsta anledningarna du vill sluta. Varje gång du tror att du kan grotta, repetera om och om igen alla anledningar till varför du vill sluta. Det här låter dig ta kontroll över din missbruk, för att optimera din chans till framgång.

Innan du slutar röka, kom med en lista över varför du vill sluta, och vilka motiv du har för att kasta ut cigaretterna. När du kämpar och söker en anledning att sluta röka, ta ut denna lista och läs den för att motivera dig själv.

Var noga med att äta hälsosam. Du bör inte försöka dieta under samma tid som du försöker sluta röka. Se till att du äter hälsosamma, balanserade måltider. Undersökningar visar att rökare får en dålig smak i munnen från frukt och grönsaker samt mjuka mjölkprodukter. Upptäck nöjen av dessa enkla matar som din smaksmak förbättras.

Få mycket vila när du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

Ovanstående råd bör ge dig en bättre bild av de alternativ som är tillgängliga för dig. Om du har bestämt dig för att sluta, måste du förvänta dig att du kommer att uppleva några pangs och längtan. Du kommer emellertid att kunna motstå dessa känslor lättare om du noggrant följer de råd som ges här.Source link