Effektiva sluta röka lösningar som verkligen fungerar!


Alla har goda avsikter att sluta röka, men aldrig verkligen följa dessa avsikter. Så fortsätt läsa igenom följande stycken för idéer du kan använda för att slutligen sluta för gott, nu snarare än i den avlägsna framtiden. Applicera allt du har lärt dig i den här artikeln, så du kan sluta röka under resten av ditt liv.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

Sluta röka

När ett begär kommer att äta när du slutar röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Kraven kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Det är en stor process att sluta röka.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Älskade OnesSource link