Effektiva sluta röka lösningar som verkligen fungerar!


Det finns otaliga människor där ute som vem älskar att sluta röka. Rökning är aldrig frisk. Det kan orsaka långvarig eller permanent skada på större organ, inklusive ditt hjärta och lungor. Så kolla in de tips och goda råd som denna artikel har att erbjuda. Ta sedan ett program för att sparka den rökavanen för alltid!

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

Sluta röka

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. En läkare kan också välja att ordinera medicinering, om de anser att det är nödvändigt.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Försök inte sluta röka utan stöd. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Att prata med dem som delar samma erfarenhet kan hjälpa dig genom processen.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.Source link